Nå er'e jul igjen, og vil i den anledning by på et spesialtilbud til dere - vi gir hele 20% rabatt på alle julekort, kalendere og lerretsbilder fra i dag og til og med 30. november!

For å komme til nettbutikken går du til følgende adresse og logger deg inn med ditt brukernavn og passord: http://barnehagefotografene.photocenter.no

Der finner du produktet du ønsker, enten et av tilbudene våre (under Alle produkter på venstre hånd på siden), en av pakkene eller noe helt annet. Når du har valgt produkt velger du hvilket bilde du vil ha på produktet.

Om du ønsker å benytte juletilbudet vårt MÅ du skrive inn rabattkode BHFjul før du avslutter handelen, ellers får du ingen rabatt, dessverre.

Vi har et stort utvalg av julekort og andre kort i butikken, samt både stående og liggende kalendere og lerreter. Alt produsert i superkvalitet av Preus Pro Lab i Horten.

Ta kontakt med oss på post@barnehagefotografene.no dersom det oppstår problemer. Vi er ute og tar bilder av søte barn på dagene, så epost er den beste måten å få tak i oss på :)

Håper dere blir fornøyde med bildene, og ha en riktig god høst og førjul!

OBS! Hvis du ikke skriver rabattkode BHFjul får du ingen rabatt, så sørg for å få med denne. Koden skal skrives inn på siste side før du betaler og godkjenner bestillingen din.

Vennlig hilsen oss i Barnehagefotografene A/S

Bestill årets julekort nå!

Format 15x15 cm.
Pris er inkludert konvolutt. Før: 15 kr/stk
Nå: 5,90 kr/stk

NYHET! Nå kan du kombinere skolefotobilder og dine egne private bilder fra mobiltelefon eller digitalkamera i våre julekort!
Les mere
12-siders kalender

Format 20x30 cm.
Før: 199 kr/stk
Nå: 159 kr/stk

NYHET! Gjør kalenderen enda mer personlig ved å kombinere årets skole-fotobilder med dine egne private bilder fra mobil-telefon eller digitalkamera!
Les mere

Om du ikke ønsker å motta informasjon om tilbud og kampanjer fra oss i fremtiden
kan du logge inn på din profil på hjemmesiden vår,
og ta bort valget for å motta informasjon.