Preus
space

Velg personlige gaver og julehilsener i år

Personlige julegaver og hilsener er ofte de som huskes best. Fotografier varmer og løfter frem de gode opplevelsene. Lar deg gjenoppleve. Dine nærmeste vil sette pris på personlige julekort, kalendere, forstørrelser og fotobøker. Besøk www.preus.no i dag for inspirasjon og bestilling.

 

25% rabatt ut November

Personlige julekort med 25% rabatt ut November

Stort utvalg julekort i forskjellige størrelser – valget er ditt. Sett inn årets beste bilde og skriv inn din egen hilsen som blir trykket på alle kortene. Alle kort blir levert med passende konvolutter. Det eneste du trenger er å velge et hyggelig bilde. Last opp bildet og velg en julekort mal som passer din smak. Bestill innen utgangen av november og du får 25% rabatt på kortene!


BESTILL

Kalender for 2011

Bruk noen av dine gode bilder i en personlig fotokalender. Det blir en flott gave til familie og venner. Til deg også om du husker å bestille en ekstra til eget bruk. Gode minner gjennom hele året for en rimelig penge. Last opp dine egne bilder og velg et blinkskudd per måned.


BESTILL

Forstør gaven nå!

Forstørrelser løfter frem kvaliteter i dine bilder. Vi lager alle størrelser fra 15x20 opp til 70x100cm slik at du kan bruke bildet på den måten du vil. Som en del av helheten i ditt interiør. På hyllen i ramme eller på veggen som lerretsbilde som kan henges rett opp.

BESTILL

Preus - tradisjon , fagkunnskap, fremtid

Preus har mer en 50 års tradisjon som kvalitetsleverandør av fotografier. Fra etablering til våren 2007 var selskapet eiet av familien Preus i Horten som drev selskapet basert på sterk lidenskap for det originale fotografi. (Se her om du vil vite mer) Fra 2007 til våren 2010 var virksomheten drevet av Telebutikken. Våren 2010 ble imid lertid Preus overtatt av en gruppe private investorer med lang erfaring fra foto og tele kommunikasjon.

 

Preus vil bli videreført med lidenskap for fotografi og moderne teknologi. Vår butikk på Majorstuen i Oslo er allerede betydelig opprustet og utvalget av produkter fornyet og videreutviklet. Det blir flere spennende nyheter utover høsten. Vi skal holde deg oppdatert. Ikke minst på www.preus.no.

Leveringstider

Stadig flere av våre konkurrenter produser sine bilder i sentral Europa eller enda lenger vekk. Preus produserer i Oslo på markedets mest avanserte maskiner. For å synliggjøre dette ytterligere for deg har vi valgt å redusere leveringstidene på mange av våre produkter. Vi vet du gleder deg til å få bildene levert.

space

header bg
Preus Bildebank